Beneficii

Cost optim

Costuri optimizate, mult mai mici în comparație cu a contracta o companie din BIG 4.

Grad de retenție ridicat

Schimbările fără planuri și suport pot crea adevărate dezechilibre printre angajați.

Rezultate durabile

Stabilirea și atingerea obiectivelor clare, cu impact pozitiv asupra eficienței operaționale, creșterii veniturilor și consolidării poziției pe piață a companiei

Despre Mine

Mai presus de toate, cred că schimbarea reală este posibilă și că mâine nu trebuie să fie ca azi.

Sunt Iulia Ivan, un lider cu  15 ani de experiență, dintre care peste 10 ani i-am petrecut în diferite poziții de conducere atât în companii europene, dar și din Orientul Mijlociu. Sunt pasionată de transformarea afacerilor, astfel că am luat calea antreprenoriatului și ofer consultanță în transformare strategică și managementul schimbării.

Mă specializez continuu în două domenii principale: Transformarea și Schimbarea Organizațională și Transformarea și Schimbarea Oamenilor.

Am o abilitate naturală de a observa ce blochează o companie să crească, de a identifica și valorifica oportunitățile emergente de afaceri care propulsează organizațiile în topul industriei lor. Abordarea mea se învârte în jurul viziunii asupra unei organizații diferite și mai impactante, și de a lua măsuri pentru a o transforma în realitate. Inspirată de cultura japoneză, unde se încurajează îmbunătățirea continuă, cred că întotdeauna există modalități diferite de a face lucrurile mai bine, chiar și atunci când metodele actuale funcționează. Colaborez strâns cu companiile pentru a promova o cultură a inovației, a contestării status quo-ului și pentru a-i conduce prin călătorii transformative.

În plus față de munca mea în transformarea afacerilor, sunt profund angajată în mentorarea profesioniștilor pentru dezvoltarea abilităților de leadership transformațional și incluziv. Cred cu tărie în puterea de a împuternici liderii să excelențe în rolurile de conducere și să conducă schimbări pozitive în organizațiile și comunitățile lor.

Prin programe experențiale și îndrumare, susțin liderii să depășească barierele provenite din societatea patriarhală, să-și deblocheze potențialul de leadership și să creeze un peisaj de afaceri inclusiv și divers.

managementul schimbării, transformare de afaceri, scalarea afacerii

I look forward to doing great things with you anywhere in the world.

Valorile care ma definesc

Integritate

Cu o abordare profund dedicată și o viziune orientată către rezultate durabile,  furnizez consultanță în afaceri cu integritate neclintită, asigurându-mă că fiecare decizie și sfat reflectă standardele cele mai înalte de profesionalism și etică.

Viziune

Aduc o perspectivă proactivă și creativă în fiecare proiect, oferind soluții progresive și strategii adaptabile pentru succesul continuu al afacerii.

Provocare

Mă dedic provocării status quo-ului, căutând mereu să schimb normele existente prin abordări neconvenționale. Cred cu tărie că putem să creștem atunci când acceptăm schimbarea.

Confidențialitate și încredere

Confidențialitatea proiectelor este pentru mine o prioritate supremă. Colaborarea cu fiecare companie și lider se desfășoară într-un cadru de confidențialitate absolută.

Excelență

Misiunea mea este să depășesc așteptările, căutând neîncetat excelența în fiecare detaliu. In toate proiectele am o abordare meticuloasă, cu angajament față de calitate.

Soluții inovatoare

Prin gândirea creativă și abordarea inovatoare, sunt dedicată furnizării de soluții care nu doar rezolvă problemele, ci și deschid noi orizonturi de posibilități și progres.

Progres Continuu

Inspirată de cultura de management japoneză, caut mereu modalități de a optimiza procesele și de a aduce inovații constante, cu scopul de a asigura o performanță superioară și evoluție constantă.

Excelență operațională

Vizez eficiența și performanța de vârf în fiecare aspect al afacerilor sau proiectelor, pentru a asigura o funcționare fluentă și optimizată a proceselor.

CONTACT