Iulia Ivan – Business Consultant

Level Up Your Business

Servicii

Transformarea afacerii

Transformarea afacerii tale poate însemna chiar schimbare modelului de afaceri. În piața actuală doar să îți crești numărul de clienți, poate să nu fie de ajuns să îți continui viziunea afacerii tale. Împreună găsim soluții inovatoare nu doar de a supraviețui, ci de a crește sănătos.

Managementul schimbării

Schimbarea este inevitabilă și deseori întâmpinată cu rezistență. Totuși, capacitatea noastră de a ne adapta rapid poate fi cheia către succesul unei afaceri. În această eră a schimbărilor rapide, un plan bine definit, o strategie clară și o implementare eficientă devin imperative pentru prosperitatea organizațională.

Te susțin astfel cu planuri de restructurare sau digitalizare a companiei tale, de comunicare către angajați și sunt alături de tine pas cu pas cu implementare strategică.

Training si Mentorare în Leadership

Mentorare în leadership executiv

Training in Senior și Middle Management

Lucrează cu mine!

Why Us

Bună, eu sunt Iulia!

 

Și te ajut să ai afacerea mult visată, mai mult timp pentru tine, pentru familia ta, pentru proiectele tale personale.

Mai mult profit în buzunarele tale!

Prin transformarea afacerii tale, prin organizare, obiective clare, schimbare și abilități de management integrativ.

 

Ca proprietar de mică afacere care trece prin schimbări, lucrul acesta poate fi adesea singuratic și stresant. Iulia a putut să mă ghideze, susțină și m-a îndrumat în direcția bună. Abilitățile de leadership pe care le-am preluat de la Iulia au fost valoroase atât pentru a mă conduce singură, cât și pentru a conduce proiecte cu mai mulți clienți. O recomand pe Iulia antreprenorilor care doresc să-și dezvolte afacerea și să devină lideri mai buni.

Ilaria Heikkila, Founder Intento Oy

Iulia Ivan femeie care zambeste

Cine este Iulia

Blog

Resurse săptămânale gratuite

Abonează-te la newsletter-ul meu și vei primi săptămânal resurse din domeniul afacerilor, managementul, inovației și dezvoltării personale

Apariții