Bine ai venit!

Sunt Iulia Ivan și ajut antreprenorii să devină persoanele care pot avea viața și afacerea la care visează. Le ofer planuri clare de schimbare, suport în implementarea lor și îi însoțesc pe drumul către formarea echipelor cu care să dea viață viziunii afacerii lor.

Cum fac asta? 

Îi va ajut să trăiască aliniat cu valorile lor și să își lase amprenta în această lume fără stres și cu compasiune pentru semeni.

Cine sunt

15+ ani experiență

Lucrez de peste 15 ani în transformarea afacerilor, la început în vânzări, ca mai apoi să aprofundez zona financiară, operațională, managementul și marketingul. Am urmat cursurile facultății de Administrare a afacerilor, și pentru că am trecut prin diferite poziții de conducere, de la Branch Manager la Vice President în una dintre cele mai mari bănci europene, am căutat mereu să fac  performanță. Mi-am văzut munca prestată ca și cartea mea de vizită. Am înțeles rapid că modalitatea prin care pot avea eu succes era ca și echipa mea, și furnizorii să câștige.

Așa am pornit și să mă adâncesc în profunzimile minții noastre, să obțin o certificare în programare neuroligvistică, să mă înscriu la a doua facultate, de data aceasta în psihologie, pornind astfel și pe drumul dezvoltării personale. Sunt trainer certificat ANC, precum și consultant în dezvoltare personală, având multe alte cursuri atât de dezvoltare personală, management, si creștere de afaceri, life design, mindset, rescrierea convingerilor limitative, emotional well-being sau obiceiuri. 

Din 2019 împărtășesc din cunoștințele mele de lider cu alte femei pe poziții de conducere prin diferite organizații, descoperind astfel impactul negativ al societății patriarhale asupra psihicului nostru, în special al femeilor.

De aici a pornit și cercetarea pentru prima mea carte ”How to thrive as a woman leader in a still patriarchal society”, pe care o poți achiziționa AICI. (livrare fizica valabila pentru țările RO, BG, HU).

Varianta online găsești pe Amazon AICI

 

Stats

Trust the Numbers

Pentru mine cifrele și datele au făcut întotdeauna sens. Cred că sunt cel mai bun fel în a monitoriza progresul în afaceri, în atingerea obiectivelor, și chiar și în viață.

Mi-a placut una dintre regulile de leadership lui Jeff Bezos și am preluat-o și eu în cariera mea:

”În Dumnezeu ne încredem, toți ceilalți trebuie să demonstreze cu date”.

consultanță afaceri

Mentor în leadership

Dezvoltare afaceri

Naționalități

Team

Meet your mentor

De-a lungul carierei mele, am experimentat foarte mult stres, iar liderii, antreprenorii de la care am avut onoarea să învăț, erau la fel de stresați. Insă, de când am început să studiez psihologia, să înțeleg cum functionăm, ce ne ajută, cum putem să facem schimbări în mod sănătos, am început să fac diferit lucrurile. 

Am învățat să lucrez mai așezat, mai potrivit mie, conform valorilor mele. De aceea din 2021 am pornit pe propria mea cale în antreprenoriat, susținând companii și lideri să treacă prin schimbări mai puțin dureroase, să aibă mai multă ordine în afacerile lor, se conecteze cu echipele lor mai mult din inimă și mai puțin din ego.

Au observat astfel că afacerile lor devin mai ușor de condus și că rezultatele erau spectaculos de diferite.  

 

Tocmai am încheiat o ședință de mentorat alături de Iulia, și pot spune că a adus foarte multă claritate în ceea ce privește business-ul meu, atât pe plan de acțiune, cât și pe mindset. Mulțumesc tare mult Iulia. Te recomand cu iubire!

Cătălina Șerban

Iulia este o valoare adăugată pentru orice companie. Nivelul de dedicare în a aduce transformare cu ușurință și a topi rezistența pe care o întâlnim cu toții în fața schimbării a depășit cu mult așteptările mele. În plus, răbdarea și cunoștințele în psihologie au fost de mare ajutor în a ne susține să construim o echipă puternică. O recomand cu încredere pe Iulia pentru transformări digitale și implementarea inovației. 

Osama Ibdah

CEO, Nucorp