Sunt Iulia Ivan, un lider cu  15 ani de experiență, dintre care peste 10 in diferite poziții de conducere atât în companii europene, dar și din Orientul Mijlociu. Sunt pasionată de transformarea afacerilor, astfel că am luat calea antreprenoriatului și ofer consultanță în transformare strategică și managementul schimbării.

Mă specializez continuu în două domenii principale: Transformarea și Schimbarea Organizațională și Transformarea și Schimbarea Oamenilor.

Transformarea și Schimbarea Organizațională

Am o abilitate naturală de a observa ce blochează o companie să crească, de a identifica și valorifica oportunitățile emergente de afaceri care propulsează organizațiile în topul industriei lor. Abordarea mea se învârte în jurul viziunii asupra unei organizații diferite și mai impactante, și de a lua măsuri pentru a o transforma în realitate. Inspirată de cultura japoneză, unde se încurajează îmbunătățirea continuă, cred că întotdeauna există modalități diferite de a face lucrurile mai bine, chiar și atunci când metodele actuale funcționează. Colaborez strâns cu companiile pentru a promova o cultură a inovației, a contestării status quo-ului și pentru a-i conduce prin călătorii transformative.

Transformarea și Schimbarea Oamenilor

În plus față de munca mea în transformarea afacerilor, sunt profund angajată în mentorarea profesioniștilor pentru dezvoltarea abilităților de leadership transformațional și incluziv. Cred cu tărie în puterea de a împuternici liderii să excelențe în rolurile de conducere și să conducă schimbări pozitive în organizațiile și comunitățile lor. Prin programe experențiale și îndrumare, susțin liderii să depășească barierele provenite din societatea patriarhală, să-și deblocheze potențialul de leadership și să creeze un peisaj de afaceri mai inclusiv și divers.

Cursuri și Programe de Mentorat privind Leadership-ul Transformațional și Integrativ

Ofer cursuri care explorează nucleul leadership-ului transformațional și integrativ, furnizând abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce cu impact. Indiferent dacă dorești să-ți dezvolți abilitățile de leadership sau să promovezi leadership-ul inclusiv în cadrul organizației tale, sunt aici să te îndrum în această călătorie transformațională.

“În cei 15 ani de experiență în dezvoltarea diferitelor afaceri și conducerea echipelor, am stat alături de antreprenori stresați care se sabotau din cauza lipsei unui plan, a unei strategii, dar și din cauza traumelor nevindecate și a prejudecăților neprovocate și neschimbate. Pasiunea mea pentru rezultate reale m-a determinat să studiez atât afacerile, cât și psihologia. Misiunea mea este de a sprijini liderii și antreprenorii să creeze medii de lucru sănătoase, învățând în primul rând să se simtă confortabili cu ei înșiși. Combin strategii de afaceri, tehnici de management, programare neurolingvistică, psihotraumatologie și spiritualitate. Îmi place să văd oamenii devenind autonomi atât financiar, cât și emoțional. Iar cred că astfel, contribuim la crearea unui viitor mai bun al României.”

De ce să lucrezi cu mine

Scalarea afacerii

Creșterea numărului de clienți nu este neapărat o accelerare de creștere a unei companii.  Scalarea unei afaceri presupune creșterea profitului, iar acest lucru îl obții cu un plan bine stabilit și o implementare strategică.

Mentorare în Leadership

Managementul este adesea o parte provocatoare și solitară. Iulia este aceea care își împărtășește înțelepciunea și cunoștințele pentru a sprijini liderii în atingerea obiectivelor lor, care au impact și în viața personală, nu numai în cea profesională.

Management financiar

”Modul în care administrezi banii personali este modul în care administrezi banii companiei.”

Iulia sprijină liderii să elimine stresul legat de bani la nivel personal, să integreze comportamente sănătoase.  astfel încât aceștia să poată aduce întreaga lor energie în afacere. 

Dezvoltare relațională

Relațiile sunt nucleul unei afaceri și al societăților în general.

Nu există relații sănătoase, fie că sunt profesionale sau personale, dacă nu există o relație bună cu propria persoană.

Peste 15 ani de experieță

“În contextul actual al piețelor, unde informațiile se modifică la fiecare 21 de zile, deja focusul va trebui să fie nu pe ce știm, ci pe cât de repede ne putem adapta și învăța.”

Misiune

  • Empowerment of women leaders to apply integrative and transformative leadership abilities.
  • Form communities and grow their teams
  • Preparation: Knowledge, action, practice and support along the way

and grow their teams